7-8 Poteter
4 Tomater
2 Løk
4 Kyllingbryst
2 stk Salsicciapølser, krydderpølse eller litt bacon. (kan også sløyfes)
2 stk Salsicciapølser, krydderpølse eller litt bacon. (kan også sløyfes)
1 ts Rosmarin
1 dl Olivenolje
1 ts Balsamiko eddik
Salt og pepper
Del kyllingen i biter og brun den.Ha dem oppi en ildfast form.
Skrell og kok potetene, hele.
Når potetene er nesten ferdigkokt tar du de ut og lar de renne av seg.
Ha dem oppi sammen med kyllingen og knus dem med fingrene.Eller del dem før du har dem oppi ;) Ha oppi tomat og løk.
Bland sammen ca 1 dl olje, 1 ts balsamiko, 1 ts rosmarin, salt og pepper. Hell blandingen oppi formen. Bland alt godt sammen og ha i ovnen i ca 40 min på 180-200 gr.
Ta gjerne og rør litt rundt på ingrediensene under steketiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar