Translate
4. juli 2015
Ølkylling servert i tortilla
Til 2-3 personer
1 kg kylling
1 sitron
1 liten boks med øl
Saltlake (1/2 dl salt, 1 liter vann 1/3 dl sukker)
1 dl rømme
4 ss limesaft
1/2 ts salt
Mango
Paprika
Tomater
1/2 rødløk
Salat
Legg kyllingen i saltlake, 12 timer. Når du skal grille tar du kyllingen ut av laken og tørker den godt. Trykk inn en sitron og rosmarin kvaster i kyllingen. Hell ut halvparten av ølen, og tre kyllingen på.
Sett kyllingen på grillen, kullet skal kun være på siden, indirekte grilling.
Grilles på 175-200 gr i 1 time. Vi hadde i tillegg en røykboks oppi, noe vi syntes ga en veldig god smak.
Server sammen med tortilla, mango, paprika, tomat, salat, rødløk og dressing.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar