Translate

30. des. 2012

Chili con carne med nachos


500 gr kjøttdeig
1 løk
2 fedd hvitløk
2 bokser hermetiske tomater
2 stilker stangselleri
1 ss tomatpure
1 ts chilipulver
1 ts spisskummen
1 ts worchestersaus
1 knivsodd kanel
1 boks bønner (liker en med tex mex smak)  (400 gr)
1 liten bit mørk sjokolade
salt og pepper

Start med å hakke løk, brun den i en gryte. Tilsett kjøttdeig og brun denne før du har oppi tomatpureen, la denne få steke litt før du har oppi hakket hvitløk, selleri, chili og resten av krydderet. La det simre ett par minutter.
Ha oppi tomatene og worchestershiresausen, la det småkoke en time.
Hell av litt av sausen som bønnene ligger i og ha oppi gryten, varm opp.

Ha ett par never med nachochips på ett bakepapir, ha over raspet ost. Stek i ovnen på 200 gr i ca 5 min.

Chilien serveres sammen med nachochips og rømme.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar