Translate

27. des. 2012

Kyllingsuppe med ris


2 personer

2 kyllingfileter
1 ss olivenolje
1 gulrot, stor
1 fedd hvitløk
1/2 løk
1 rød chili
2 tomater
1/2 dl ris
4 dl kyllingkraft (buljong)
1 liten boks hermetiske tomater (200 gr)
2 dl kokosmelk
1/2 ts sukker
salt
pepper
3/4 boks butter beans

Del kyllingfiletene i strimler, og stek dem i olje i en panne. Ha på litt salt og pepper. Ta dem ut av pannen og sett til side, skal oppi helt tilslutt.

Skrell og skjær opp grønnsakene i mindre biter. (Suppen skal moses med stavmikser helt til slutt). Ha alt i en gryte sammen med ris, kraft, tomater, kokosmelk og sukker. Kok opp, legg på lokk og la det småkoke i ca 20 min.

Når risen er ferdig kjører du suppen med en stavmikser. Sett den i gryten og la den kjøre til suppen er jevn og fin.

Skyll bønnene og ha dem oppi suppen sammen med kyllingkjøttet. La det bli gjennomvarmt før du serverer.

Smak til med salt og pepper.

Server med hvitløksbaguett til eller annet godt brød.

Oppskriften er basert på en fra kokeboken "Lettvint middag i gryte og langpanne".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar