Translate
13. juli 2012
Italiensk pizza med gorgonzola og pancetta
Tomatsaus alla Vardøen
1 boks med hermetiske tomater
1 håndfull basilikum
1 ts salt
1 ts sukker
2 ss god olivenolje
1 hvitløksfedd
litt kajennepepper
Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør dem med en stavmikser til du har en tykk fin saus. Bruk den med en gang eller frys den ned. Trenger ikke koke på forhånd, da forsvinner mye av smaken.
Pizzadeig
3 dl lunkent vann
1/2 dl god olivenolje
12 gr gjær
500 gr tipo 00 mel
2 ts salt
Bland vann, olivenolje, gjær og sukker i en kjøkkenmaskin. Ha i siktet mel og salt. Elt sammen på lav hastighet i 10 min.
La deigen heve til dobbel størrelse.
Del deigen i to og form to pizzadeiger.
Topping
Tomatsaus
Mozerella
Gorgonzola
Pancetta (stekt)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar