12 små hamburgere
500-600 gr kjøttdeig
1 hvitløkfedd, revet
2 ss dijonsennep
1 egg
2 eggeplommer
1 ts frisk timian
salt og nykvernet pepper
1/2 dl fløte
Ha kjøttdeigen i en bolle. Bruk en gaffel eller tresleiv og rør inn hvitløk, sennep egg, eggeplommer, timian, 1/2 ts salt og litt nykvernet pepper. Bland raskt til en jevn farse. Rør inn fløten.
Form farsen til 12 små burgere. Oppbevar hamburgerne kaldt til grilling, eller stek de i en panne på sterk varme. Stek eller grill de 3 minutt på hver side.
Trøffelmajones
2 god majones
1 ss hakket trøffel (bruk gjerne trøffelskiver nedlagt i olje) - jeg sløyfet dette.
Smak til med trøffelolje
Bland alt godt sammen, smak til med salt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar