Til 3-4 personer
8 Tortillas
2 kyllingbryst
Spisskummen, knust
Chili pulver
olje
1 rødløk, finhakket
2-3 dl revet Cheddar / Jarlsberg
Rømme, til servering
Tomat, til servering
Hakket koriander, til servering
Grønn enchilada saus (se oppskrift)
Sett ovnen på 225 gr.
Varm en panne, og stek 1 tortilla om gangen i den tørre pannen, ca 30 sekunder på hver side. Sett de til side.
Bland chilipulver og spisskummen og gni det inn i kyllingen. Varm olje i en stekepanne over middels varme og stek kyllingen på begge sider til ferdig i midten, ca 5-6 minutter på hver side.
Sett den til side på en tallerken for å kjøle, deretter river du den fint opp med en gaffel.
Ha løk i samme panne og stek dem i 4 til 5 minutter, til de er gyllen brun og karamellisert.
Hell litt av sausen i bunnen av en ildfast form. Dypp en tortilla i sausen ha den over på en tallerken, dryss litt ost på midten, etterfulgt kylling, og til slutt, noen av de karamellisert løk. Rull den opp tett, deretter plasseres den med søm siden ned i formen. Gjenta med resten av tortillaene.
Hell resten av saus over enchiladasen, deretter strøs resten av osten på. Stek i ovnen i 20-30 min.
Server sammen med hakket tomat blandet med koriander, rømme og guacamole.
Oppskriften på Enchiladas er basert på denne fra Pioneer Women.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar