Translate

5. apr. 2011

Indisk suppe

Oppskrift

1  sjalottløk
50 g  smør
1  hvitløkbåt
1/2  purre
1 ss  frisk ingefær
3 Kvast(er)  frisk basilikum
1  rød chili
1 ss  frisk koriander
2 dl  juice el. hvitvin
1 ss  soya
4 dl  kokosmelk
tabasco
1  kyllingbryst
1 ts  olje
1/2 ts  karri
salt og pepper

Hakk løken og fres i litt av smøret. Strimle purren og tilsett sammen med hakket hvitløk, ingefær og chili. Tilsett revet ingefær. Hell på hvitvin og soya.

Kok opp og ha i kokosmelken. Pisk inn resten av smøret i suppen og smak til med salt, pepper og tabasco. La suppen småkoke i 15 minutter.

Skjær kyllingbrystet i tynne strimler og rist i olje på en varm panne. Krydre med salt, pepper og litt karri. Legg kyllingen i suppen. Tilsett hakket basilikum og koriander like før servering.

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar