1 sjalottløk
50 g smør
1 hvitløkbåt
1/2 purre
1 ss frisk ingefær
3 Kvast(er) frisk basilikum
1 rød chili
1 ss frisk koriander
2 dl juice el. hvitvin
1 ss soya
4 dl kokosmelk
tabasco
1 kyllingbryst
1 ts olje
1/2 ts karri
salt og pepper
Hakk løken og fres i litt av smøret. Strimle purren og tilsett sammen med hakket hvitløk, ingefær og chili. Tilsett revet ingefær. Hell på hvitvin og soya.
Kok opp og ha i kokosmelken. Pisk inn resten av smøret i suppen og smak til med salt, pepper og tabasco. La suppen småkoke i 15 minutter.
Kok opp og ha i kokosmelken. Pisk inn resten av smøret i suppen og smak til med salt, pepper og tabasco. La suppen småkoke i 15 minutter.
Skjær kyllingbrystet i tynne strimler og rist i olje på en varm panne. Krydre med salt, pepper og litt karri. Legg kyllingen i suppen. Tilsett hakket basilikum og koriander like før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar