Translate

26. mars 2014

Pasta med pølse og grønnsaker


2 porsjoner

250 gr pasta, penne eller lignende
2 ss olivenolje
4-5 krydrete rå pølser, kuttet i skiver
1 løk
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1ts sennep
ca 1.5 dl fløte
Salt og pepper , etter smak

Kok pastaen som beskrevet på pakken. Ha pastaen tilbake i gryten og ha over en spiseskje med olje.

Varm olje i en stekepanne, tilsett pølse og stek til fettet begynner å piple ut pølsen begynner å få litt farge, 3-5 minutter. Ha pølsene over til pastaen, la det meste av oljen bli igjen i pannen. La pannen bli rykende varm igjen og tilsett grønnsakene. Surr grønnsakene til de er møre .

Hell pastaen og pølsene over i den varme stekepanne med grønnsakene, etterfulgt av sennep og fløte. Kok opp væsken og la det putre til fløten har tyknet. Smak og juster med krydder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar