Translate
26. mars 2014
Pasta med pølse og grønnsaker
2 porsjoner
250 gr pasta, penne eller lignende
2 ss olivenolje
4-5 krydrete rå pølser, kuttet i skiver
1 løk
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1ts sennep
ca 1.5 dl fløte
Salt og pepper , etter smak
Kok pastaen som beskrevet på pakken. Ha pastaen tilbake i gryten og ha over en spiseskje med olje.
Varm olje i en stekepanne, tilsett pølse og stek til fettet begynner å piple ut pølsen begynner å få litt farge, 3-5 minutter. Ha pølsene over til pastaen, la det meste av oljen bli igjen i pannen. La pannen bli rykende varm igjen og tilsett grønnsakene. Surr grønnsakene til de er møre .
Hell pastaen og pølsene over i den varme stekepanne med grønnsakene, etterfulgt av sennep og fløte. Kok opp væsken og la det putre til fløten har tyknet. Smak og juster med krydder .
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar