Translate

19. mars 2014

Gulrotsuppe

Til 2 personer

4 stk gulrot
1 stk potet
¼ stk sellerirot
1 stk løk
1 fedd hvitløk
1 ss olje
2 ss revet frisk ingefær
1 stk grønnsakbuljong (terning)
6 dl vann
1 par spiseskjeer crème fraîche
salt
kajennepepper

Skrell gulrot, potet, selleri, løk og hvitløk i mindre biter. Surr grønnsakene i olje noen minutter uten at det tar farge.

Tilsett ingefær og la det steke forsiktig med en liten stund.

Ha i buljong og vann og la suppen koke under lokk til gulrøttene er møre, ca. 15 minutter. Kjør suppen glatt med en stavmikser.

Smak suppen til med salt og litt kajennepepper.  Server med litt creme fraiche på toppen.

Oppskriften kommer fra frukt.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar