2 kyllingfileter, i strimler
150 gram eggnudler
1/2 rødløk, i tynne båter
1 rød paprika, i tynne strimler
2 vårløk, i tynne skiver
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 ts revet ingefær
1,2 l vann
litt kyllingfond
1 dl soyasaus
6 ss søt chilisaus
1 ss sesamolje
1/2 lime, saften
frisk koriander, grovt hakket
salt og pepper
Del opp kylling og grønnsaker som angitt ovenfor. Fres
kyllingen raskt i litt smør eller olje, til den tar litt farge. Den skal ikke
være helt gjennomstekt.
Kok opp vannet og tilsett soyasaus. Tilsett deretter
eggnudlene (ukokt), grønnsakene, ingefær, og chili, og la det trekke i ca 5
minutter. Tilsett litt kyllingfond.
Tilsett kyllingen når
det er et par minutter igjen. Smak til med søt chilisaus, limesaft, salt og
pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar