Translate

2. sep. 2010

Ranch chicken wraps


2 personer
2 kyllingbryst
3 ss Olivenolje
½ pakke taco seasoning mix
1.25 dl rømme
0.5 dl majones
2 ss sitronsaft
2 fedd hvitløk
6 tortilla

Hakkede tomater, salat, hakket løk, mais, revet ost, guacamole

Del kyllingen i biter, legg den i en bolle og hell olivenolje over. Rør inn taco miksen og la det stå i ca. 10 min.
Saus: Bland isammen rømme, majones, stironsaft og hvitløk, kryddre med salt og pepper.
Stek kyllingbitene i varm stekepanne ca. 10 min. Hell halve sausen over og la det koke til det er gjennomvarmt.
Fordel kylling, hakkede tomater, salat, hakket løk, mais, revet ost, guacamole i tortillaen topp med resten av sausen og “roll-up”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar