500 g renset torsk ; hyse eller lange
4 vårløk, finhakket
1 chili ; finhakket
2 cm cm frisk ingefær ; skrelt og finhakket
frisk koriander
2 egg
brødrasp ; til panering
olje ; til steking
salt
grovmalt ; pepper
chilisaus ; og mango-chutney ved servering
Kok opp fisken og la den stå å trekk i 10-12 min, la den bli litt kald.
Mos fiskestykkene med en gaffel og ha over i en større bolle.
Ha i vårløk, chili, ingefær, koriander og mynte, salt og pepper og ett egg.
Pisk det andre egget i en bolle.
Lag pinner av blandingen. Dypp dem i pisket egg, så i brødrasp.
Varm opp oljen og stek pinnene til de er brune og sprøe.
Server med potetstappe, chilisaus og chutney.
4 vårløk, finhakket
1 chili ; finhakket
2 cm cm frisk ingefær ; skrelt og finhakket
frisk koriander
2 egg
brødrasp ; til panering
olje ; til steking
salt
grovmalt ; pepper
chilisaus ; og mango-chutney ved servering
Kok opp fisken og la den stå å trekk i 10-12 min, la den bli litt kald.
Mos fiskestykkene med en gaffel og ha over i en større bolle.
Ha i vårløk, chili, ingefær, koriander og mynte, salt og pepper og ett egg.
Pisk det andre egget i en bolle.
Lag pinner av blandingen. Dypp dem i pisket egg, så i brødrasp.
Varm opp oljen og stek pinnene til de er brune og sprøe.
Server med potetstappe, chilisaus og chutney.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar