2-3 personer
1 løk, terninger
1/2 rød paprika, terninger
1/2 grønn paprika, terninger
1 ss olivenolje
1 fedd hvitløk i skiver
En klype paprika
1 ½ ts spisskummen
300 g kjøttdeig
1.5 dl kjøttkraft
6 tacoskjell
Revet ost, salat, rå løk og rømme til servering
Salsa
2 tomater, grovhakket
Saften av ½ lime
1 vårløk, skåret i tynne skiver
1 ss koriander, grovhakket
Guacamole
1 avokado
1 cherry tomat
Litt løk
Saften av ½ lime
2 ss crème fraîche
Forvarm ovnen til 180 gr
Stek løk og paprika i olivenolje i en stor kjele på svak varme. Tilsett hvitløk, paprika og spisskummen og stek videre i 1-2 minutter. Stek kjøttet i en egen panne på sterk varme. Ha det over i pannen med paprika. Ha oppi kraften og kok i 45 minutter.
I mellomtiden lager du salsa, bland tomatene med limesaft, vårløk og koriander, og smak til med krydder.
Ha avokado i en bolle, tilsett tomat, løk og creme fraiche kjør med stavmikser, smak til med lime, salt og pepper.
Stek tacoskjell i ovnen i 3-4 minutter til de er sprø.
Her finner du orginal oppskriften til Jamie
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar