4 porsjoner
2 ss finhakket sjalottløk
2 fedd hvitløk
Solsikkeolje
4 bacon skiver
1 gulerot, hakkes
litt stangselleri (kan sløyfes)
3 ss tomatpure
2 dl kyllingkraft alt campells kyllingsuppe
6 tomater skoldes og skrelles, hakkes uten innmat (jeg tar de som de er :) )
1 boks hermetiske tomater
3 dl matfløte
2 ss soltørket tomat (kan sløyfes)
1/4 flaske hvitvin, evt appelsinjuice
1 ss oyster&shrimp sauce
salt og pepper
1 plante basilikum
Start med å surre løken med grovhakket bacon, hakket gulrot og hvitløk etterhvert. Ha i tomatpure og surr videre noen minutt. Kraft helles oppi sammen med oyster sausen, tilsett både de ferske og hermetiske og soltørkede tomatene sammen med fløten og hvitvinen. (Juster til passende mengde)
Alt koker nå ca 3 kvarter og blendes med stavmikser (rett i gryten); stavmikseren må holdes helti bunnen ellers spruter det lett over og da kan det bli fargerikt ;) Kok et godt kvarter til.
Smak til med salt og pepper. Og tilslutt tilsettes basilikumen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar